ชิสุ

ชิสุ (รู้จักกันในชื่อ Shih Tzu) หรือที่รู้จักกันในชื่อภาษาอังกฤษว่า Shih Tzu เป็นชื่อของสุนัขพันธุ์หนึ่งซึ่งหมายถึงสุนัขสิงโต เป็นสุนัขสามสายพันธุ์ พวกเขาเป็นเหมือนปักกิ่งและปั๊ก เป็นสุนัขที่หรูหราที่สุดจากจักรพรรดิจีน เขากล่าวว่าพระทิเบตมอบสุนัขชิซี่ให้กับจักรพรรดิจีนเป็นของขวัญ

สายพันธุ์นี้เป็นที่รู้จักนอกประเทศจีนตั้งแต่ปี พ.ศ. 2446 โดยเริ่มจากอังกฤษและฝรั่งเศส หมอผีมีหางไม่ยาวมากซึ่งอยู่เหนือหลังของเขา ผมบนศีรษะมักจะรวบเป็นโบว์สีแดงสะดุดตามาก มีท่วงทำนองของการเดินอันสูงส่งในสไตล์ของขุนนาง

แต่สไตล์การหอนของ Shi Zi นั้นมีเอกลักษณ์มาก เนื่องจากส่วนใหญ่จะเห่าใส่คนแปลกหน้าหรือแขกหรือชาวต่างชาติที่เข้ามาในบ้านของเจ้าของที่มีสุนัขชิสุอยู่ในบ้าน เห่าทักทายด้วยเสียงที่ดังมากจนน่ากลัวตลอดจนเจ้าของด่าว่าถ้าเป็นถ้วยน้ำชาก็ยังดังมาก

ชิสุ

The Shih Tzu (also known as Shih Tzu), also known in English as Shih Tzu, is the name of a mastiff which means lion dog. three breeds of dogs They are like Pekingese and Pugs. It is the most luxurious dog from the Chinese emperor. He said that the Tibetan monks gave the Chinese emperor the dog Shisi as a gift.

The breed has been known outside of China since 1903, starting with England and France. The shaman had a not very long tail that was above his back. The hair on the head is often gathered in a very striking red bow. There is a melody of a noble walk in the style of aristocracy.

But Shi Zi’s howling style is very unique. This is mainly because they will bark at strangers or guests or foreigners who enter the home of the owner who has a Shih Tzu in the house. Barking greetings in a very loud and frightening voice, as well as scolding the owner if it’s a teacup, it’s still very loud.

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>>เว็บหวย<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>>ที่นี่<<<