เชาเชา

เชาเชา เป็นสุนัขที่มีพละกำลังมาก คล่องแคล่วว่องไวและตื่นตัวอยู่เสมอมีขนหนาแน่นโดยเฉพาะบริเวณคอขนจะเงางามเป็นประกาย ทำให้ดูสง่างามและเป็นธรรมชาติ

Chow Chow มีต้นกำเนิดในประเทศจีน เป็นลูกผสมระหว่าง Come Steve และ Shamoy และต่อมาก็มีชื่อเสียงในอังกฤษเพราะความสนใจของสมเด็จพระราชินีนาถวิกตอเรีย ตอนนี้ได้รับความนิยมไปทั่วโลกรวมถึงประเทศไทยด้วย

เป็นสุนัขที่มีสติปัญญา. มีการตัดสินใจที่ดีรักความสงบและอิสระที่สำคัญเจ้าจอมชอบทำตัวเป็นคนดี พวกเขามีความสามารถในการดมกลิ่นที่ยอดเยี่ยมอารมณ์ดีรักอิสระและซื่อสัตย์มาก และชอบเล่นกับคนในครอบครัวมากกว่าคนแปลกหน้า

เรื่องของความสะอาดผู้เลี้ยงควรอาบน้ำบ่อยๆ เพราะพวกมันคือเชาเชาเชาจึงเป็นสุนัขที่สะอาดมาก แปรงและหวีเป็นประจำเพื่อให้ดูสวยงาม และช่วยป้องกันไม่ให้ขนเต็มบ้านที่เกิดจากการผลัดขนของสุนัข … ในแง่ของสุขภาพสัตว์เลี้ยงจะได้มีเวลาในการเชา ไปออกกำลังกายเป็นประจำ

นอกจากนี้เจ้าของยังต้องหมั่นดูแลสุขภาพผิวหนังของสุนัขด้วย เนื่องจากน้องหมามีโรคประจำตัวคือโรคผิวหนังอักเสบ ข้อต่อขาอ่อนแรงมันเยิ้มและการพลิกกลับของเปลือกตาทำให้ขนตากลับมาแทงทะลุลูกตา แต่สามารถแก้ไขได้โดยการผ่าตัด

เชาเชา

เชาเชา

Chow is a very powerful dog. Always agile, agile and alert Having dense hair, especially around the neck The fur is shiny and shiny. Making it look graceful and natural

Chow chow originated in China. Is a cross between Come Steve and Shamoy And later became famous in England because of the interest of Queen Victoria. It is now popular all over the world including Thailand.

Is a dog with intelligence. Have a good decision Love peace and freedom More importantly, Chao Chao likes to act as a good person. They have excellent olfactory ability, good mood, independent love and very honesty. And likes to play with family members more than strangers

A matter of cleanliness The babysitter should bathe frequently. Because they are Chow, Chow is a very clean dog. Brushing and combing them regularly to keep them looking beautiful. And help prevent the house from being full of hair Caused by the shedding of the dog’s hair … In terms of health, the pet will have time to take the chow. Go to exercise regularly

In addition, the owner must also keep an eye on the health of the dog’s skin. Because the dog chow has a common disease, which is dermatitis. Greasy Weak leg joints And the rollback of the eyelids Causing the eyelashes back to pierce the eyeball But it can be corrected by surgery.

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>>เว็บหวย<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>>ที่นี่<<<