โกลเด้น รีทรีฟเวอร์

โกลเด้น รีทรีฟเวอร์ เป็นสายพันธุ์ที่พัฒนามาจากกลุ่มสแปเนียล ซึ่งเป็นสุนัขที่มีความเชี่ยวชาญเรื่องน้ำเป็นพิเศษ. มีขนาดเล็กกว่านิวฟันด์แลนด์ แต่มีลักษณะโครงสร้างคล้ายกันสันนิษฐานว่าอาจได้รับการผสมข้ามสายพันธุ์มาจากชาวไอริชเซ็ตเตอร์ และสุนัขในกลุ่ม Waters Spaniel ซึ่งอาจมีสายเลือดของ Bloodhound ผสมอยู่ด้วย

โกลเด้นเป็นสุนัขขนาดกลาง ไม่เทอะทะและเทอะทะจนดูรกเป็นสุนัขที่มีนิสัยค่อนข้างเป็นมิตรกับทุกคน และสุนัขที่มีความว่องไวและอดทนลักษณะของการก้าวย่างหรือการพลิ้วไหวเป็นไปอย่างราบรื่น

นิสัยสุภาพน่ารักมีเสน่ห์ขี้เล่นขี้ประจบ และเสียสละความรักให้กับเจ้าของเท่า ๆ กับสุนัขโกลเด้นตัวนี้. ลักษณะนิสัยของสุนัขพันธุ์นี้ใจดีชอบอยู่กับคนและสัตว์อื่นมีมนุษยสัมพันธ์ที่ดีค่อนข้างติดคนหรืออยากให้เจ้าของสนใจโกลเด้นเป็นสุนัขที่ฝึกง่าย มันชอบเห่าเมื่อมีคนอยู่หน้าประตูบ้าน แต่บ่อยครั้งที่การเห่าเป็นรูปแบบหนึ่งของการทักทายมากกว่าการขู่

Golden’s เป็นสุนัขที่มีขนเยอะ คุณจะต้องแปรงและหวีสัปดาห์ละหลาย ๆ ครั้งเพื่อป้องกันไม่ให้ขนพันกัน การแปรงขนเพื่อให้โกลเด้นดูสวยงามเจ้าของควรดูแลเรื่องเห็บหมัดอาการระคายเคืองที่ผิวหนัง ในขณะที่แปรงฟัน

โกลเด้นเป็นสุนัขที่ชอบเข้าสังคมและไม่ชอบอยู่คนเดียวอย่าปล่อยให้สุนัขของคุณออกไปนอกบ้านโดยไม่มีใครดูแล ผู้เลี้ยงควรพาสุนัขเดินเล่นเป็นเวลานาน ทุกวันหรือหาที่โล่งคุณสามารถวิ่งเล่นเก็บลูกบอลหรือว่ายน้ำกับสุนัขตัวอื่น ๆ เพื่อคลายความเครียดและให้เพื่อนมีสุขภาพที่ดี

โกลเด้น รีทรีฟเวอร์

Golden Retriever is a species developed from the spaniel group. This is a dog that has a special expertise in water. Smaller than Newfoundland But with similar structural features, it is assumed that the breed may have been crossed by the Irish Setter. And dogs of the Waters Spaniel group, which may have a Bloodhound mix.

The Golden is a medium sized dog. Not bulky and bulky to look cluttered, it is a rather friendly dog. And dogs that are agile and patient, the nature of their stride or movement is smooth.

Polite character, cute, charming, playful, flattering. And sacrificing the same love for the owner as this golden dog. The character of this breed is kind, likes people and other animals, has good interpersonal relationship, is quite attached to people, or wants to get the attention of its owner. It likes barking when someone is on the doorstep. But often times barking is a form of greeting rather than a threat.

Golden’s is a dog with a lot of hair. You’ll need to brush and comb several times a week to prevent tangles. Brushing for the golden hair to look beautiful, owners should take care of ticks, fleas, skin irritation. While brushing my teeth

The Golden is a very social dog and doesn’t like to be alone. Don’t let your dog go out of the house unattended. The sitter should walk the dog for a long time. Every day or find an open space, you can run, play, collect balls, or swim with other dogs to relieve stress and keep your friend in good health.

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>>เว็บหวย<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>>ที่นี่<<<

ใส่ความเห็น