ปั๊ก

ปั๊ก (อังกฤษ: Pug) เป็นสุนัขขนาดเล็ก มีรูปร่างเล็กพอประมาณมีใบหน้าสั้นและเหี่ยวย่นหูพับและมีขนสั้น หางบิดเป็นเกลียวชี้ขึ้นโค้งจนเป็นห่วงติดกับเอว หากหางถูกบิดถึงสองตัวจะเป็นลักษณะที่สมบูรณ์แบบที่สุด หายใจมีเสียงดังและกรน

ปั๊กเป็นสุนัขพันธุ์ จนกว่าจะมีรูปร่างที่เล็กกะทัดรัดเป็นเหลี่ยมแข็งและมีกล้ามเนื้อแข็งแรงส่วนหัวเป็นเหลี่ยมยกขึ้นเล็กน้อย ดวงตาทอดยาวดูอ่อนโยน มีสีดำเป็นประกายหูสั้นตกลงไปด้านข้างศีรษะนิ่มเหมือนมัดกระจ้อยร่อย คอโค้งเล็กน้อย

หางชี้ขึ้นโค้งเป็นวงกลมจนกว่าจะติดลิ้น ถ้าหางกระดิกขึ้นสองตัวถือว่าสวยที่สุด ขาหน้าเหยียดตรง มีขนสั้นละเอียดเป็นมันเงา Apricot มีรอยดำที่ใบหน้าและหู

ปั๊กเป็นที่นิยมมาก ปั๊กเป็นสุนัขที่น่ารัก อีกฝ่ายแม้หน้าตาของเขาจะดูคิดมาก แต่หากได้ลองเลี้ยงแล้วเขาจะหลงใหลโดยไม่รู้ตัว เนื่องจากความอ่อนโยนข้อควรระวังในสภาพอากาศร้อนที่ปั๊กจะไม่ทน ถ้าทนไม่ไหวอาจเป็นลมแดดได้ และถ้าอากาศหนาวควรอยู่ในที่อบอุ่นหรือนำเสื้อมาด้วยเพื่อป้องกันหวัด

ปั๊ก

Pug (English: Pug) is a small dog. Have a moderately small body It has a short and wrinkled face, folded ears, and short hairs. The tail is twisted in a spiral, pointed upward, curled until a loop is attached to the waist. If the tail is twisted up to two, it is the most perfect appearance. Noisy breathing and snoring

Pugs are bred dogs. Until it has a compact body shape, a solid square and strong muscles The head is square, slightly raised. The eyes stretched out and looked gentle. Has a sparkling black color The short ear fell to the side of the head, soft like a bundle of wee. The neck is slightly curved.

The tail is pointed upward, curled in a circle until the lug is attached. If the tail is twisted up to two, it is considered the most beautiful. The front legs are straightened. Has a short, fine, shiny coat Apricot, black marking on the face and ears.

The pug is very popular. Pugs are cute dogs. Another party Even though his face looks like he thinks too much, if he has tried to raise it, he will be fascinated without knowing it. Because of its tenderness Caution in the hot weather that the pug will not tolerate. If unable to bear it, it may be a sunstroke. And if the weather is cold, you should stay in a warm place or bring a shirt to prevent colds.

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>>เว็บหวย<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>>ที่นี่<<<