ร็อตไวเลอร์

ร็อตไวเลอร์ ในอุดมคติควรมีขนาดกลางมีกล้ามเนื้อและกระฉับกระเฉง โครงสร้างที่กะทัดรัดและแข็งแกร่งเป็นสัญลักษณ์ของความแข็งแกร่ง สุนัขตัวผู้มีโครงสร้างที่ใหญ่โตกว่าสุนัขตัวเมีย โดยที่ตัวเมียแม้จะตัวเล็กกว่า แต่ก็เป็นสุนัขเฝ้ายามที่น่าเกรงขาม เมื่อได้รับการฝึกฝนให้ต่อสู้และโจมตีจะเป็นอันตรายต่อผู้บุกรุกแม้ว่าจะฝึกได้ไม่ยากดังนั้นต้องมีเจ้านายที่เป็นผู้นำฝูงมีความมั่นคงทางอารมณ์โดยธรรมชาติมันจะไม่ลังเลที่จะเผชิญกับอันตรายที่จะเกิดขึ้น จะแสดงความเหงาตามธรรมชาติ

ร็อตไวเลอร์ เป็นหนึ่งในสายพันธุ์ที่เก่าแก่ที่สุด เนื่องจากมีมาตั้งแต่ยุคโรมันสุนัขเหล่านี้ถูกใช้เป็นสุนัขเฝ้ายามหรือต้อนฝูงร็อตไวเลอร์ ต้องเดินข้ามเทือกเขาแอลป์พร้อมกองทหารโรมันขนาดใหญ่ เพื่อปกป้องผู้คนและต้อนวัวในตอนต้นของศตวรรษที่ 20 มีการนำสุนัขสายพันธุ์ต่างๆ มาทดสอบเพื่อใช้ในการทำงานของเจ้าหน้าที่ตำรวจและร็อตไวเลอร์ ได้รับการยอมรับว่าเป็นสายพันธุ์ที่เหมาะสมที่สุดสำหรับงานนี้ดังนั้นสายพันธุ์นี้จึงได้รับการอนุมัติให้ใช้เป็นสุนัขตำรวจในปีพ. ศ. 2453

สุนัขพันธุ์ร็อตไวเลอร์เหมาะเป็นเพื่อนคู่ใจเพื่อความปลอดภัย เขาเป็นสุนัขทำงานที่มีความมั่นใจแข็งแรงและไม่เกรงกลัว แต่ต้องสอน Rottweiler สถานะของเขาในครอบครัวปกติให้อดทนต่อเด็ก ๆ แต่พ่อแม่ก็ต้องสอนลูก ๆ ดูแลสุนัขอย่างเหมาะสมด้วย และพร้อมทุกครั้งเมื่อฝึกสุนัข

ร็อตไวเลอร์

ร็อตไวเลอร์

Rottweiler dog The ideal should be medium in size, muscular, and energetic. Compact and robust construction symbolizes strength. Male dogs have larger structures than female dogs. Where the female, although smaller But is also a formidable guard dog. When trained to fight and attack, it is dangerous to invaders, although it is not difficult to train, so a boss who leads the herd is naturally emotionally stable, it will not hesitate to face the dangers that will come. Will show loneliness naturally.

Rottweiler dog is one of the oldest species. Since dating back to Roman times, they were used as guard dogs or herding Rottweiler herds. Must walk across the Alps with a large Roman legion. To protect people and herd cattle, at the beginning of the 20th century, various breeds of dogs were introduced. Come tested for use in the work of the police and Rottweiler. It was recognized as the most suitable breed for the job, so the breed was approved for use as a police dog in 1974. Fri 2453.

Rottweiler is the ideal companion for your safety. He is a confident, strong and fearless working dog, but the Rottweiler must be taught his status in a normal family to tolerate children, but parents must also teach their children to take proper care of the dog. And always ready when training your dog.

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>>ufa1668<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>>ที่นี่<<<

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *