สุนัขพันธุ์แด็กซันด์

สุนัขพันธุ์แด็กซันด์ เป็นสุนัขที่คนทั่วไปเรียกว่าสุนัขพันธุ์สั้นหรือไส้กรอกลักษณะตัวเล็กทำให้ขาสั้นสั้นเป็นสัญลักษณ์ของสายพันธุ์ได้ง่ายโดยมีสีลำตัวเป็นสีดำ บริเวณหลังถูกส่วยอีกส่วนบริเวณใต้ท้องจะเป็นสีทองไปถึงบริเวณด้านหน้า

สุนัขพันธุ์แด็กซันด์ ที่พบมากที่สุดมีลำตัวยาวและขาสั้น อุ้งเท้าหน้ามีขนาดใหญ่และเหมาะสำหรับการขุด ผิวหนังของมันหลวมพอที่จะไม่ฉีกขาดในขณะที่ขุดอุโมงค์ในโพรงที่แน่นหนาเพื่อล่าเหยื่อ

สุนัขเหล่านี้มีหน้าอกที่ลึก ซึ่งให้ความจุปอดที่ดีที่สุดสำหรับความแข็งแกร่งเมื่อล่าสัตว์จมูกของมันยาวตามมาตรฐานและยังเป็นสุนัขล่าสัตว์ที่ยอดเยี่ยมอีกด้วย

ขนาดของ Daxand มีขนาดเล็กเมื่อโตเต็มที่จะมีน้ำหนัก 16 ปอนด์หรือ 7 กิโลกรัมถึง 32 ปอนด์หรือ 15 กิโลกรัมโดยมีความยาวมากกว่าความสูง

ผมและสี ขนของสายพันธุ์นี้สั้นและเรียบ และยางและขนหยิกซึ่งหายากมาก

สุนัขพันธุ์นี้มีขนที่นุ่มมากและขนสั้นที่สุดโดยที่ขาและหูจะมีสีและลวดลายที่หลากหลายโดยส่วนใหญ่จะเป็นสีแดง สีฐานของพวกเขาสามารถเป็นสีเดียว สีที่เด่นคือสีแดงตามด้วยสีดำและสีแทน สุนัขปลายแหลมจะมีสีแทน (หรือครีม) ที่ตาหูอุ้งเท้าและหาง สีแดงมีตั้งแต่ทองแดงจนถึงสนิมมีหรือไม่มีขนสีดำมักพบที่ด้านหลังใบหน้าและขอบใบหูซึ่งมีลักษณะเด่นมาก

สุนัขพันธุ์แด็กซันด์

สุนัขพันธุ์แด็กซันด์

Daxand dog It is a dog commonly referred to as a shorthair or sausage.Its small appearance makes its short legs easily symbolize the breed, with its body color black. The back area is given another tribute while the lower abdomen is golden to the front area.

Daxand dog The most common have a long body and short legs. The fore paws are large and suitable for digging. Its skin is loose enough that it will not tear while tunneling in tight burrows to hunt prey.

These dogs have deep breasts. Which provides the best lung capacity for stamina when hunting.Its nose is as long as standard and is also an excellent hunting dog.

The size of the Daxand is small, when fully grown it weighs 16 pounds, or 7 kilograms to 32 pounds, or 15 kilograms, much longer than its height.

The hair and coat color of this breed are short and smooth. And rubber and curly hair, which is very rare

This breed has the softest and shortest fur, with its legs and ears varied in colors and patterns, mostly red. Their base color can be one color. The predominant colors are red, followed by black and tan. Tipped dogs have a tan (or cream) tint on their eyes, ears, paws, and tail. The red color ranges from copper to rust, with or without black hair, often found on the back, face and edge of the ear, which is very distinctive.

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>>เว็บหวย<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>>ที่นี่<<<

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *