สุนัขพันธุ์พูเดิ้ล

สุนัขพันธุ์พูเดิ้ล สายพันธุ์ดีเป็นสุนัขที่ฉลาดที่สุดและตอบสนองได้ดีที่สุดในบรรดาสุนัขทั้งหมด พุดเดิ้ลมีสามขนาด: ขนาดมาตรฐานขนาดเล็กและขนาดของเล่น (เท็ดดี้) พุดเดิ้ลและพันธุ์ทอยพันธุ์เล็กที่น่ารักซุกซนขี้ประจบซุกซนขี้เล่นมีบุคลิกที่ไม่ไว้ใจคนแปลกหน้า และอดทนกับลูกน้อยกว่าสุนัขพันธุ์มาตรฐานอย่างไรก็ตามพุดเดิ้ลเป็นสุนัขที่ฝึกได้ง่าย

สั่งทำอะไรก็ได้ตามต้องการ ซึ่งคุณควรฝึกตั้งแต่เนิ่นๆและคุณจะเห็นว่ามันมีความสามารถที่ยอดเยี่ยมทีเดียว ข้อเสียของมันคือมีนิสัยชอบเห่า แต่อาจเป็นเพราะตัวเล็กเกินไปจึงได้ แต่เห่าใครทำอะไรไม่ได้สุนัขตัวนี้เหมาะสำหรับอยู่คอนโด แต่ก็ควรให้ออกกำลังกายให้เพียงพอด้วย แต่ถ้าใครคิดจะเลี้ยงพุดเดิ้ลพุดเดิ้ลจิ๋ว (เล็กกว่าพันธุ์ทอย) ระวังด้วยนะ เพราะค่อนข้างป่วยง่ายและหงุดหงิดง่าย

สุนัขพันธุ์พูเดิ้ล มีชีวิตมานานหลายศตวรรษ และมีการอ้างอิงถึงมันมากมายในเยอรมนีอังกฤษอิตาลีและฝรั่งเศสหลักฐานที่พบคือสุนัขที่ถูกดูแลให้มีลักษณะเหมือนสิงโต โดยที่หางของลำตัวไม่มีขนปกคลุมยกเว้นบริเวณรอบขาและหางซึ่งมีขนปุกปุยในขณะที่ด้านหน้าของลำตัวมีขนหนาเต็มไปหมด ยกเว้นใบหน้าและขาหน้าซึ่งเป็นสิ่งยืนยันว่าในยุคนั้นพุดเดิ้ลใช้สำหรับการแข่งขันกีฬา แต่ก่อนหน้านี้แบกมันหนักไว้ที่ลำตัว คุณต้องตัดแบบเปียก หางยังยาวและเป็นพวง มีริบบิ้นผูกที่ปลายหาง ในขณะที่ทำงานเพื่อแยกพุดเดิ้ลออกจากนกหรือสัตว์อื่น ๆ

สุนัขพันธุ์พูเดิ้ล

สุนัขพันธุ์พูเดิ้ล

Poodle A fine breed is the smartest and most responsive of all dogs. Poodles come in three sizes: standard, miniature, and toy-sized (Teddy). The adorable, mischievous, mischievous, playful miniature poodle and toy breed, has a personality that doesn’t trust strangers. They are less tolerant than standard dogs, however, Poodles are easy to train.

Order anything you want. Which you should practice early and you will see that it has great abilities. Its disadvantage is that it has a habit of barking. But may be because the body is too small But who barking, who can’t do anything? This dog is suitable for living in the condo. But should also provide adequate exercise But if anyone is thinking of raising a miniature poodle poodle (Smaller than toy varieties) Be careful as they are quite sick and easily irritated.

Poodle dogs have lived for centuries. And there are many references to it in Germany, England, Italy and France, the evidence found is that dogs are cared for to look like lions. The body’s tail is completely hairless, except for the furry areas around the legs and tail, while the front of the body is completely hairy. Except for the face and forelegs, which is a confirmation that the poodle was used for sporting events But before this he carried it heavy on his body You have to cut wet. The tail is still long and bushy. There is a ribbon tied at the end of the tail. While working to separate poodles from birds or other animals.

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>>fifa55<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>>ที่นี่<<<