สุนัขพันธุ์ แฮร์เรียร์

สุนัขพันธุ์ แฮร์เรียร์ เป็นสุนัขที่เต็มไปด้วยความน่าสนใจเป็นที่เป็นนิยมมาก แต่พวกเขายังคงถูกเลี้ยงในบ้านและยังอาศัยอยู่กับมนุษย์เป็นที่รักของครอบครัว

ตามที่นักประวัติศาสตร์กล่าวกันว่าแฮเรียตเกิดบนเกาะบริเตนในฐานะประเทศที่ตั้งอยู่ในประเทศอังกฤษในปีพ. ศ. 1260 การดูแลสุขภาพที่ดีและการดูแลสุขภาพที่ดีสำหรับผู้ที่รักสุขภาพที่ดี พวกเขาได้รับความนิยมมาประมาณ 500 ปีพวกเขาได้รับความนิยมอย่างมาก แต่พวกเขาก็ยังเป็นที่นิยมในหมู่คนที่ชอบพวกเขาตลอดเวลา

สำหรับลักษณะที่ปรากฏสุนัขพันธุ์ แฮร์เรียร์มีอายุ 10 ถึง 12 ปีโดยมีความสูงเฉลี่ย 46-56 เซนติเมตรและน้ำหนักเฉลี่ย 22-27 กิโลกรัมน้ำหนักหน้าอกกว้างและลึก ด้านหลังตรงระนาบและแข็งแรง และมีขาที่ตรงและบางด้วยเท้ากลมและติดเหมือนเท้าของแมวส่วนสีของผมมีสีขาวดำและแทนแทนสามสีมะนาวและขาวแดงและขาว ซึ่งพวกเขามีลักษณะที่โดดเด่นซึ่งเป็นนิสัยที่เป็นมิตรและดีต่อสังคมรวมทั้งมีความอ่อนหวานและกระตือรือร้น

ด้วยความนิยมในการเลี้ยงสุนัขอย่าง สุนัขพันธุ์ แฮร์เรียร์ มันจึงเป็นที่นิยมในดินอังกฤษ แต่มันเป็นปาร์ตี้ในกลุ่มที่ชื่นชอบซึ่งมีขนาดเล็กเท่านั้นและพวกเขามีจำนวนน้อยกว่ามากเมื่อเทียบกับศตวรรษที่ผ่านมา สำหรับความนิยมในการเลี้ยงในวงกว้างมันจะไม่เกิดขึ้นเลย และไม่เป็นที่รู้จักในประเทศอื่นเลยรวมถึงในเมืองไทยมันเป็นปัจจัยสำคัญที่ทำให้พวกเขาไม่เป็นที่นิยมในเมืองไทย แต่อย่างใด

Breed dogs Harrier is a dog full of interesting, very popular. But they are still raised in the house.

สุนัขพันธุ์ แฮร์เรียร์

According to historians, Harriet was born on the island of Britain as a country based in England in 1867. Fri 1260 Good health care and good health care for people who love good health. They have been popular for about 500 years. They are very popular. But they are still popular among people who like them all the time.

For the appearance, Breed dogs Harrier is 10 to 12 years old, with an average height of 46-56 cm and an average weight of 22-27 kg. Chest width and depth The back is straight and strong. And have straight and thin legs with round feet and stick like a cat’s feet, my hair color is black and white and instead of three colors, lime and white, red and white They have distinctive characteristics that are sociable and friendly, as well as being sweet and active.

With the popularity of dogs like Breed dogs Harrier , it is so popular in English soil But it is a party in the favorite group, which is only small, and they are much smaller compared to the last century. For the popularity of raising a wide range, it will not happen at all. And it is not known in any other countries, including Thailand. It is an important factor that makes them not popular in Thailand. Anyhow

ขอบคุณรูปจาก>>> Google<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>>ที่นี่<<<