สุนัขพันธุ์ ซิร์เนโก เดลเลตนา

ในบรรดาสุนัขสายพันธุ์ต่าง ๆ สุนัขที่ใช้ในการล่าสัตว์ถือว่าเป็นสุนัขที่มีความสำเร็จขามมายาวนาน หนึ่งในสุนัขที่น่าสนใจคือ สุนัขพันธุ์ ซิร์เนโก เดลเลตนา ซึ่งสง่างามและเต็มไปด้วยเสน่ห์ แม้ว่าจะไม่ใช่สุนัขที่ได้รับความนิยมมากในทุกวันนี้ แต่เป็นสุนัขสายพันธุ์ที่ก้าวร้าวอย่างมาก

สุนัขพันธุ์ ซิร์เนโก เดลเลตนา เรียกอีกชื่อว่าซิซิเลียน เกรย์ฮาวนด์ ซึ่งเป็นสุนัขที่มีลักษณะคล้ายกับสุนัขในเกาะเมดิเตอร์เรเนียน แต่รูปร่างที่เล็กกว่าสามารถล่าสัตว์โดยใช้ดวงตาของพวกเขาเช่นกันด้วยการดมทำให้เป็นหนึ่งในสุนัขล่าสัตว์ที่มีความสามารถมากที่สุดที่ได้รับความนิยมจากนักล่าเป็นระยะเวลาหนึ่ง

ซิร์เนโก เดลเลตนา อาจสืบเชื้อสายมาจากสุนัขล่าสัตว์ที่ดูดีจากอียิปต์ที่นำเข้าสู่ภูมิภาคเมดิเตอร์เรเนียนโดยชาวฟินีเซียน ซึ่งพวกเขามีต้นกำเนิดมามากกว่า 1,000 ปีก่อนคริสตกาลและมีบันทึกการพบกันครั้งแรกที่พื้นดินซึ่งปัจจุบันเป็นที่ตั้งของอิตาลีซึ่งพวกเขาใช้ในการล่าสัตว์เล็ก ๆ พวกมันไม่ค่อยมีใครรู้จักเมื่อเทียบกับเผ่าพันธุ์ Ibiban และฟาโรห์ แม้ว่าพวกเขาจะมีรูปร่างคล้ายกัน ทุกวันนี้มันลดลงมาก แต่ยังคงมีกลุ่มเฉพาะโดยเฉพาะในอิตาลีที่มีความสัมพันธ์ถือว่าเป็นสุนัขสายพันธุ์อื่นที่มีอายุมากในอิตาลี

สุนัขพันธุ์ ซิร์เนโก เดลเลตนา

Among various dog breeds, dogs used in hunting are regarded as dogs with long-standing success. One of the dogs that is interesting is Schnecko dellena dog. Elegant and charming. Although it is not a dog that is very popular today. But is a very aggressive dog breed.

Sernego dellena dogs. Also known as Sicilian. Greyhound , a dog resembling a dog in the Mediterranean island But smaller bodies can also hunt using their eyes by sniffing, making it one of the most talented hunting dogs that has been popular with hunters for a period of time.

Si Neko Delletna may be descended from a good-looking hunting dog from Egypt imported into the Mediterranean region by the Phoenicians. They originated more than 1,000 BC and recorded their first encounter on the ground, which is now home to Italy, which they used to hunt small animals. They are little known compared to the species. Ibiban and Pharaoh, though they have similar shapes Today it has decreased a lot. But there is still a particular group, especially in Italy that has relationships, is considered another dog breed that is older in Italy.

ขอบคุณรูปจาก>>> Google<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>>ที่นี่<<<