สุนัขพันธุ์อิงลิช บูลด็อก

ลักษณะภายนอก

สุนัขพันธุ์อิงลิช บูลด็อก มีรูปร่างสั้นน้ำหนักหนักร่างกายหนาและไหล่กว้าง ทำให้ร่างกายของเขาอยู่ใกล้กับพื้นดินซึ่ง แต่เดิมมีประโยชน์ในแง่ที่ว่ามันช่วยให้สุนัขอยู่ห่างจากเขาวัวกระทิงความสามารถดังกล่าวทำให้ชีวิตของสุนัขระหว่างชีวิตกับความตาย ผู้พิทักษ์สุนัขจะให้ภาษาอังกฤษ บูลด็อกยังคงผสมพันธุ์ และถ่ายทอดลักษณะจากรุ่นสู่รุ่นส่วนหัวขนาดใหญ่นั้นมีค่าเท่ากับความสูงของสุนัขในระดับไหล่ สร้างพื้นที่สำหรับการพัฒนากล้ามเนื้อที่แข็งแรงในกรามของสุนัขตัวกว้าง

พลังแห่งการกัดของอังกฤษบูลด็อกนั้นมีความโดดเด่นมาก มันสามารถตะครุบชนิดของวัวที่ไม่ปล่อยแม้ว่าวัวจะสะบัดอย่างรุนแรงหรือวิ่ง จมูกที่แบนช่วยให้สุนัขหายใจได้ในขณะที่ใบหน้าอยู่ใกล้กับเนื้อวัว ในขณะที่ถืออังกฤษบูลด็อกมันวาวและดี ซึ่งมีสีมาตรฐานที่มีสีแดงขาวเหลืองหรือสีผสมเหล่านี้

ลักษณะนิสัย

ถึงแม้ว่าบูลด็อกภาษาอังกฤษได้รับการฝึกฝนอย่างเข้มข้นในตอนแรกที่เผยแพร่ แต่ก็ยังคงรักษามารยาทของมันตามที่มีถิ่นกำเนิดในเมืองขุนนางนอกจากนี้มันยังเป็นสุนัขที่รู้จักกันในเรื่องความซื่อสัตย์ การเชื่อฟังต่อเจ้าของและความอดทนและพร้อมที่จะทำทุกอย่างเพื่อความสุขของเจ้าของ แต่ก็ยังมีนิสัยดื้อรั้น

ประวัติความเป็นมา

ภูมิหลังของสายพันธุ์นี้มีความพิเศษไม่เหมือนใครด้วยรูปลักษณ์ที่โดดเด่นการผสมพันธุ์เริ่มต้นเกิดขึ้นที่อังกฤษ เกิดจากการผสมข้ามพันธุ์ระหว่าง Pug และ Mastiff หน้าที่หลักของสุนัขสายพันธุ์นี้คือการเป็นสุนัขที่ให้ความบันเทิงใน Bull-Baiting เกมที่มีชื่อเสียงจากยุคกลางตั้งแต่ศตวรรษที่ 13 ถึงกลางศตวรรษที่ 19 จุดประสงค์ของเกมกีฬานี้คือ เพื่อให้สุนัขโจมตีและกัดวัวโดยไม่ปล่อยจนกว่าวัวจะพ่ายแพ้ แต่หลังจากที่กีฬาถูกห้ามในปี 1835 บูลด็อกก็เริ่มได้รับความนิยมน้อยลง แต่มีบางคนที่ชอบความซื่อสัตย์และความแข็งแกร่งโดยการเพาะพันธุ์สุนัขเพื่อไม่ให้สูญพันธุ์ซึ่งบูลด็อกที่เพิ่งตั้งขึ้นใหม่นั้นดุร้ายน้อยกว่าและมีบุคลิกที่อ่อนโยนและเชื่อฟัง แต่พร้อมที่จะต่อสู้กับความตายเพื่อปกป้องครอบครัวคุณสมบัติเหล่านี้ทำให้บูลด็อก สุนัขที่เป็นที่นิยมและสุนัขที่เป็นมิตร

สุนัขพันธุ์อิงลิช บูลด็อก

สุนัขพันธุ์อิงลิช บูลด็อก

Appearance

In English, the Bulldog has a short body, heavy weight, thick body and wide shoulders. Keeping his body close to the ground which Originally useful in the sense that it helps dogs stay away from bison horns. Such abilities make the dog’s life between life and death. Dog guardians will provide English. The Bulldog is still breeding. And transmits characteristics from generation to generation. The large head is equal to the height of a dog at shoulder level Create space for developing strong muscles in a wide dog’s jaw.

The power of the British Bulldog’s bite is outstanding. It can snap the kind of cow that does not release even if the cow is flickering violently or running. The flat nose allows dogs to breath while the face is close to the beef. While carrying an English Bulldog, glossy and nice Which have standard colors with red, white, yellow, or these combination colors.

Characteristics

Although the English Bulldogs were trained intensely at the outset But it still maintains its manners as it is native to the noblemen. In addition, it is also a dog known for honesty. Obedience to the owner and patience and is ready to do everything for the owner’s happiness But still has a stubborn habit.

History

The backgrounds of this breed are unique and unique in appearance. Breeding began in England. Caused by a cross between the Pug and Mastiff. The main function of this breed is to be an entertainment dog in the famous bull-baiting game from the Middle Ages from the 13th century to the middle of the 19th century. The purpose of sports games This is To allow the dog to attack and bite the cow without releasing until the cow is defeated But after the sport was banned in 1835, the Bulldogs became less popular. But there are some people who like honesty and strength by breeding dogs to not become extinct, the newly formed Bulldog is less fierce and has a gentle and obedient personality. But is ready to fight to the death to protect the family. These qualities make the Bulldog Popular and friendly dogs.

ขอบคุณรูปจาก Google

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ ที่นี่

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *