สุนัขพันธุ์อเมริกัน ค็อกเกอร์ สเปเนียล

ลักษณะภายนอก

สุนัขพันธุ์อเมริกัน ค็อกเกอร์ สเปเนียล เป็นสุนัขพันธุ์สแปเนียลที่เล็กที่สุดที่ใช้ในการเล่นกีฬา ซึ่งเป็นกระทัดรัดที่มีลักษณะคล้ายกับนักกีฬาและมีใบหน้าที่อ่อนโยนทำให้สุนัขดูมีเสน่ห์ลักษณะที่โดดเด่นที่สุดคือขนมีลักษณะเป็นเส้นไหมที่มีความยาวปานกลาง ซึ่งสามารถเป็นได้ทั้งคลื่นอ่อนหรือคลื่นแบน

ปัจจุบันในตู้เก็บของส่วนใหญ่สแปเนียลมีขนหนาสำหรับใช้ในสนาม นอกจากนี้สุนัขยังมีท่าเดินที่ดูแข็งแรงและสมดุล โดยทั่วไป American Cocker Spaniel มีสามสีผม: ดำนอกเหนือจากสีดำและหลากสี นอกจากนี้ผมสีดำยังแบ่งเป็นสีดำสีดำและสีแทนในขณะที่สีอื่น ๆ ที่เป็นพื้นที่สีไม่ใช่สีดำจะมีตั้งแต่ครีมเนื้อครีมจนถึงสีแดงเข้ม ซึ่งประกอบด้วยสีน้ำตาลและสีน้ำตาลที่มีสีน้ำตาลแดงสำหรับคำสีที่นี่คือการปรากฏตัวของส่วนใหญ่ของร่างกายเป็นสีขาวและสีอื่น ๆ ที่มีการผสมมักจะเป็นสีดำและสีขาว น้ำตาลและขาวหรือแดงและขาว

ลักษณะนิสัย

นอกเหนือจาก American Cocker Spaniel เป็นสุนัขที่ไวต่อการกระตุ้นและมีการตอบสนองที่ดี นอกจากนี้ยังใช้งานในการเชื่อฟังและการเรียนรู้ ร่าเริงและสุภาพสุนัขตัวนี้ชอบที่จะออกไปข้างนอกบ้าน และการเดินกลางแจ้งเป็นหนึ่งในกิจกรรมที่สุนัขชอบมากที่สุด อย่างไรก็ตามสุนัขตัวนี้ค่อนข้างเห่าโดยเฉพาะ โดยเฉพาะถ้ามันถูกล็อคในบ้านทุกวัน

ประวัติความเป็นมา

สุนัขพันธุ์อเมริกัน ค็อกเกอร์ สเปเนียล เป็นสัตว์ที่น่ารักและสนุกสนาน ซึ่งแบ่งออกเป็น 2 ชนิดคืออังกฤษค็อกเกอร์สแปเนียลและอเมริกันค็อกเกอร์สแปเนียลอย่างไรก็ตามผู้เชี่ยวชาญกล่าวว่าสายพันธุ์อเมริกันมาจากสแปเนียลอังกฤษค็อกเกอร์มาในหลายประเทศซึ่งเกิดขึ้นในช่วงครึ่งหลังของศตวรรษที่ 17

อย่างไรก็ตามสแปเนียลค็อกเกอร์ชาวอเมริกันคนแรกได้รับการจดทะเบียนในระหว่างปี ค.ศ. 1880-1889 และใช้ชื่อ Obo II โดยมีหลักฐานแสดงความเป็นไปได้ในการผสมพันธุ์ระหว่างไก่อังกฤษและของเล่นยอดแหลมเล็ก ๆ จนกระทั่งกลายเป็นอเมริกันค็อกเกอร์สแปเนียล สุนัขสายพันธุ์นี้ตอบสนองความต้องการของนักล่าที่ต้องการสุนัขขนาดเล็กที่มีความสามารถในการล่านกและนกขนาดเล็ก

สุนัขพันธุ์อเมริกัน ค็อกเกอร์ สเปเนียล

Appearance

American Cocker Spaniel dogs are the smallest spaniel breeds used in sports. Which is a compact, similar to an athlete and has a gentle face, making the dog look charming. The most distinctive feature is the fur with a medium length silk Which can be either a soft wave or a flat wave.

Currently, in most lockers, spaniel has thick fur for use in the field. In addition, dogs have a strong and balanced walking post. In general, American Cocker Spaniel has three hair colors: black in addition to black and multicolored. In addition, black hair is divided into black, black and tan, while other colors that are non-black areas range from cream to dark red. Which consists of brown and brown with reddish brown. For the color word here is the presence of most of the body is white and other colors that are usually mixed are black and white. Brown and white or red and white

Traits

Aside from the American Cocker Spaniel, dogs are sensitive to stimulation and have a good response. It is also active in obedience and learning. Cheerful and polite, this dog likes to go outside. And outdoor walking is one of the activities that dogs like most. However, this dog is especially barking. Especially if it is locked in the house everyday.

History

Cocker spaniel is a cute and fun animal. Which is divided into 2 types, namely the British Cocker Spaniel and the American Cocker Spaniel. However, experts say that the American breed comes from the English Cocker Spaniel in many countries which occurred during Second half of the 17th century.

However, the first American cocker spaniel was registered between 1880-1889 and was named Obo II, with evidence showing the possibility of breeding between British chickens and toys. Small pinnacles until became the American Cocker Spaniel This breed of dog meets the needs of hunters who want small dogs that are capable of hunting birds and small birds.

ขอบคุณรูปจาก Google

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ ที่นี่

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *